Deneyi̇m bi̇lgi̇si̇ kaldırma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hbak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üyeler Görebilir
Merhaba,
Çevre Yönetim Yeterlilik Belgesi 05.03.2025 tarihinde askıya alındı. (Benimde işe giriş tarihim askıya alınmış öyle bir şey gördüm sistemde) Personel girişi yapıp dilekçe yazıp aktif hale getirecektim eklemeleri yapıp şube müdürünü aradığımda sistemden kendini düşürüp eklemen gerekiyor dedi düşürdüm kendimi fakat Kendi e yeterliliğimden personel olarak eklediğim zaman işe giriş tarihi geçmiş giriş tarihleri ile çakışmaktadır diye uyarı veriyor. Yetkilinin e yeterliliğinden denediğimde de aynı uyarıyı veriyor. Sistemde şu an gözükmüyorum ve deneyim bilgilerim 0 yazıyor. İlk iş yerim 3 sene olacak ve daha önce hiç işten çıkış bildirgesi almamama rağmen işi giriş tarihim ile işten çıkış tarihim aynı gün olarak yazılmış deneyim bilgimde 0 olarak çıkmakta. Ama hala firma motat bilgilerine girebiliyorum. Ekran görüntülerini ekliyorum başına böyle bi durum gelen ya da ne yapılması gerektiğini bilen var mıdır ? E yeterliliğe mail attım dönüş olmadı. Şimdiden teşekkürler.

Deneyim bilgisi kaldırma işlemi nasıl yapılacak bilen var mı ? İşe giriş ve çıkış tarihlerim aynı olarak seçilmiş 0 gün yazıyor bu yüzden kendimi ekleyemiyorum hiçbir yere. Çıkış bildirgesi yüklememiştim sisteme işten çıkışımda söz konusu değil fakat sistemde işten çıkış nedeniyle pasif deneyim bilgisi (2).webpdurumdayım.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısıı.webp
    Ekran Alıntısıı.webp
    15.1 KB · Görüntüleme: 32
  • işe giriş tarihi.webp
    işe giriş tarihi.webp
    34.1 KB · Görüntüleme: 35