Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar merhaba. dip tarama için yönetmeliğinde ekinde parametreler belirtilmiş. yüzey sedimanı numunesi için melbes üzerinden talep oluşturmak istediğimde "toplam PCB" parametresini bulamıyorum. süreç ile ilgili Bakanlığa mail attım. Var mıdır çözüm önerisi olan?
ozberMelbes üzerinden talep oluşturmanıza gerek yok. Akredite bir laboratuvar ile anlaşıp analizlerini yaptırabilirsiniz. En son sorduğumda bu şekilde belirtilmişti.
Hangi kurumlardan görüş almalıyız plana eklemek için, ÇED alındı uygunluk belgesi başvurusu aşamasında dip tarama planı hazırlanacak. Yönetmelik gereğince taslak oluşturuldu fakat ek bilgi/belge ne eklenmelidir
Ulaştırma Bakanlığının ilgili Müdürlüklerinden izin aldıysanız ve MSB kapsamında bir döküm alanına dökülmeyecekse görüş gerekecek bir durumu Yönetmelik belirtmemektedir. Yönetmelik EK-2 kapsamında planda gerekli belge ve işlemler bulunmaktadır. Yönetmelikte usul ve esasların Bakanlıkça belirleneceği konular hakkında Genelge EK-1 Planın iş akış şemasını içerir.
Görüş alma konusu Bakanlıkla ilgili bir konudur. Boşaltım alanlarıyla ilgili.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.