E-imza

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar izin lisans ta e imza da problem mi var? Bilgisi olan var mı? Belge imzalayamiyorum.

Üyeler Görebilir
Javayı kontrol ettikten sonra sorun çözülmezse e-imza aldığınız şirketin internet sitesinden teknik destek alın, bilgisayarınıza uzaktan bağlanıp sorunu çözüyorlar. Ayrıca Crome dan değil explorer tarayıcısından e imzanızı kullanın

Üyeler Görebilir
@Merve Akgül eğer daha öceden yüklemişseniz silip tekrardan indirin programı. Bir de izinlisans giriş sayfasında ekrana bir uyarı yazısı çıkıyor. O uyarı yazısını dikkatlice okuyup uyguladığınız zaman işleminiz gerçekleşir. Ben de çok uğraşmıştım o şekilde gerçekleşti işlemlerim

Üyeler Görebilir
Merhaba arkadaşlar, e-imza aktivasyonumu yapamıyorum. Java ile ilgili tüm işlemleri yaptığım halde yeni pin belirleme kısmında hata alıyorum. Hata şu şekilde: 'KART TERMİNAL BELİRLENEMEDİ.' Daha önce aynı sorunu yaşayan oldu mu acaba? Yardımcı olursanız sevinirim..

Üyeler Görebilir
Herkese merhaba,​

e-imza ile ilgili küçük bir araştırma yaptım. E-imza alacak arkadaşlar için alabilecekleri firmalar ve fiyat listesi hazırladım. liste şu şekilde: PTT varken diğerlerine para kaptırmayalım bana kalırsa. Bildiğiniz soygunculuk yapıyorlar.

PTT A.Ş.

1 YILLIK

2 YILLIK

3 YILLIK

109 TL

149 TL

189 TL
TÜM VERGİLER DAHİL​

E güven

1 YILLIK

2 YILLIK

3 YILLIK

185

275

360
KDV HARİÇ​

E imzaTR

1 YILLIK

2 YILLIK

3 YILLIK

189

239

299
KDV DAHİL​

TURKTRUST

1 YILLIK

2 YILLIK

3 YILLIK

199

269

339

KDV DAHİL​

E-TUĞRA

1 YILLIK

2 YILLIK

3 YILLIK

160

230

290

KDV DAHİL​

KAMUSM
(sadece kamu çalışanlarına)

1 YILLIK

2 YILLIK

3 YILLIK

76

88

100
TÜM VERGİLER DAHİL​

Üyeler Görebilir
E imza ile odanın yapmış olduğu bir anlaşma var. Hala devam ediyor olabilir geçen sene o anlaşmadan yaralanarak 3 yıllık 139 tl ye almıştım. Hiç bir sıkıntısı yok kullanıyorum aldığımdan beri. Araştırın isterseniz.