Elektornik atık toplama merkezi

Üyeler Görebilir
Elektronik atık toplama merkezi küçğj ev aletleri bilg parçaları vb düşünüyorum neler yapılması gerek ne gibi bekgelere ihtiyaç bu konuda yardıcmı olabilirmisinz
 
Üyeler Görebilir
Dolummerkezi
Evlerdeki elektronik atıklar bağlı bulundukları belediyenin kuracağı atık getirme merkezleri gibi tesislerde toplanabilir. İşletmelerde oluşan elektronik atıklar ise lisanslı elektrikli elektronik eşya işleme tesislerinde alınabilir. Sizin hedef kitleniz evler ise toplamanız ancak lisanslı işyeri açıp sonra belediye ile anlaşma yapmak koşulu ile olacaktır. Hedef kitle işletmeler ise buna uygun tesis de kurmanız gerekir. Elektronik atıkta al sat işi olmuyor ne yazıkki.
Gerekli fiziksel şartlara burdan ulaşabilirsiniz
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Sadece bu şartlar değil aynı zamanda Çevre Mühendisi çalıştırma ya da danışmanlık hizmeti alma, ÇED, atıksu, kapasite raporu gibi işlemleriniz de olacaktır.

Tüm bunların dışında tehlikesiz atık toplama ayırma belgesi de kısmen işinizi görebilir ancak atıkların içinde barındırdıkları tehlikeli maddeler nedeniyle bunu önermiyorum.
 
Üst