Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba, çevre müh. öğrencisiyim. bira endüstrisi atık su arıtma tesisi tasarlamaya çalışıyorum. hesaplamalarda takıldım elinde örnek proje olan var mı
Kubilay Dumanızgara, uasb, dengeleme havuzu tasarımlarını yaptım. A20 tasarımında takıldım. çıkış verilerini kabul değer mi alacağız yoksa hesaplanıyor mu elimdeki örnekten tam anlayamadım.
ızgara, uasb, dengeleme havuzu tasarımlarını yaptım. A20 tasarımında takıldım. çıkış verilerini kabul değer mi alacağız yoksa hesaplanıyor mu elimdeki örnekten tam anlayamadım.
Çıkış verileri derken. Arıttığınız suyu deşarj edeceğiniz yere göre bir deşarj kriteri olur. SKKY de deşarj kriteleri tabloları var. Buradan bakarak hangi tabloya girdiğinizi ve deşarj limitlerinizi görebilir, buna göre bir tasarım yapmanız gerekir.
Ayrıca çıkış fosfor ve azot değerlerine göre denklem kurmanız ve bu denkleme göre kimyasal ünitenizi yada havuzunu boyutlandırmanız gerekir.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.