fikir alışverişi

Üyeler Görebilir
Birincil kirleticiler ile Spesifik kirletici parametreleri arasındaki farklar nelerdir ?

Üyeler Görebilir
Fikir alışverişinden çok sınav sorularını bize çözdürüyorsunuz gibi :) Şaka bir yana elbette özgürce istediğinizi sorabilirsiniz.

Şöyle de bir durum var. Geçmiş yıllarda, bir zamanlar hocalar ders notları hazırlamış ve 2021 yılına geldik hala her üniversitede aynı konular aynı sorular. Burada sayın hocalarımıza da ufak bir eleştiri yapmak isterim.

Yani o kadar gereksiz bir şey ki bu soru. Bir <mühendislik> okuyan öğrenciye sorulmaması gerekir. Öğrenci bilse ne olur bilmese ne olur? Öğrenciyi düşünmeye değil ezberlemeye iten eğitim sisteminin saçma sorusu. Ben İstanbul Üniversitesi mezunuyum. Bu soru direkt kafamda canlandı yani. Benim de karşıma çıktı, başka üniversitede yüksek lisansta bile çıktı. Gerçek hayatta bunlarla kimse uğraşmıyor. Bu sorunun cevabını merak ederse kişi açar kitabı bakar.

Öğrenciye neden bunun sorulduğunu anlamıyorum.

Cevaba gelirsek, ders notlarınızda kabak yazdığına o kadar eminim ki...

Yönetici tarafından son düzenlenen:
Üyeler Görebilir
bir sorunun çözümünü öğrenmek de bir öğrenme biçimidir nedeni çok düşünmüyorum ben şuan 2 parametreyi de biliyorum ve biraz sonra farklarını da öğreneceğim o yüzden teşekkürler bilgilendirmeniz için