Firmamız taşındı. adres değişikliğini nasıl yapacağım

Üyeler Görebilir
Bir danışmanlık firmasında çalışıyorum. Firmamız taşındı ve adresi değişti. Bununla ilgili e yeterlik ten adres değişikliği başvurusunu yaptık, yeni adrese il müdürlüğünden geldiler uygunluk yazıları mail olarak geldi. Ücret yatırıldı. E yeterlik sistemine dekont yüklenip devamı getirilmesi gerekiyor ama onu bulamıyorum. Yardımcı olabilecek kimse var mı?

Üyeler Görebilir
H. Alasulu
Benim hatırladığım Bakanlık hesabına Halkbank üzerinden parayı şubeden yatırdıysanız ayrıca bir E-Fatura gelir. Bu fatura bankadaki dekont dışında kişi adına yattıysa E-Devlette veya sistemde kayıtlı mailinize de ayrıca gelir. Firma adına yatıyorsa Firmanın mailine gelir ya da yine Kuruma ücret İnternet Bankacılığı üzerinden yattıysa oradan da (Firma hesabı) dekont çekebilmeniz gerekir diye düşünüyorum. Başka yol varsa arkadaşlar ekleyebilir. Yine yakın zamandan bir karardan dolayı hatırladığım paranın zaten firma hesabından yatması ve referans numarasının oradan üretilmesi gerekir.

Saygılarımla.

Üyeler Görebilir
şahıs sayfasında başvuru takibi soldaki kişi başvuru takip menüsünde olur onay bekleyen başvurularda olur danışmanlık firma sayfasının benzer olduğunu düşünerek firma başvuru takip menüsü varsa oraya baktınız mı