Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, geçtiğimiz hafta EAYP denetimi geçirdik. Önceden onaylı EAYP yazısı hardcopy olarak firmamıza iletiliyordu ancak gelen memurlar onaylı dokümanı sistemden indireceğimi söylediler. Hangi sistemden indiriliyor bilgisi olan var mı?
Beril Ç.Onay yazısı ulaştıysa, sayfanın en altında yer alan doğrulama kodu ve E.'dan sonraki sayıyı "e-devlet - Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı"nın evrak doğrulama kısmından yapabiliyorsunuz.
Esin Alkaril müdürlükleri genelde aynı evrakları isterler. Danışmanlık firması ile sözleşme, ÇED Görüşü, Son atık beyanı, (var ise) çevre izin belgesi, atık alanı fotoğrafları, kapasite raporu, sigorta. Ancak yine de EAYP'yi sunacağınız il müdürlüğü ile görüşüp net bilgi almak daha doğru olur.
Merhaba arkadaşlar,
Kocaeli için 1 ay önce EAYP başvurusu yaptım, ancak henüz bir dönüş olmadı. Evrakı elden teslim ettirmiş ve kayıt numarası aldırmıştım ama İl Çevreyi arıyorum telefonla ulaşamıyorum. Hangi birimi aramalı ya da ne yapmalıyım?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Esin AlkarÖğleden önce aramaya çalışın çünkü öğleden sonra denetime çıkıyorlar. Evraklarınızda eksiklik var ise de ona göre size bilgi verirler. Gidebilme imkanınız varsa bir gidip görüşmeye çalışın derim.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.