Geçici depolama sahası teknik özellikleri

Üyeler Görebilir
arkadaşlar jant üretimi yapılan fabrikamızda çıkan tehlikeli atıklar için geçici depolama alanı oluşturmak istiyoruz.ancak o kadar araştırmama rağmen geçici depolama alanı teknik özellikleri konusunda hiçbir bilgiye ulaşamadım.elinde olan varsa acil yardıma ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler.

Üyeler Görebilir
Cevap: geçici depolama sahası teknik özellikleri

Cansucum merhaba :) "Atıkların Düzenli Depolanmasına Dair Yönetmelik" te deponun teknik özelliklerinden bahsediyor. Biz fabrikanın yerlerini geçirimsiz olsun diye epoksi ile kaplatmıştık. Bu yönetmeliği inceledin mi?

Üyeler Görebilir
Cevap: geçici depolama sahası teknik özellikleri

Bende enkadaki amirimden öğrenmiştim o bana Tehlikeli atıkların kontrolü yönetmeliği bu sana dedğim yönetmelik ve Atık yönetimi genel esaslarına ilişkin yönetmelikten faydalanmam gerektiğini söledi. Yönetmelikler biraz karıısk anlasılması güç eğer elinde örnek firmaların tehlikeli atık sahası varsa onlardan da yola cıkabilirsin :)

Üyeler Görebilir
@aysun88
böyle bir saha benim de yaptırmam gerekiyor acil olarak..kime yaptırabiliriz acaba böyle bir yeri bilgisi olan var mı?

Üyeler Görebilir
merhaba
bu örneği ben de bulmuştum ama soldaki tehlikeli atık sahası işletme talimatı okunmuyo. onun gibi bir talimat örneği olan var mıdır elinde? hiçbiryerde ulaşamadım.

Üyeler Görebilir
Firmanızda bakım- onarım veya inşaat işleri ile ilgilenen birimlere yaptırabilirsiniz. Ya da dışarıdan bir kalfa/inşaat ustası/mühendisi/müteahhitlik firması tutarsınız ve yaptırırsınız. Bu işleri özellikle yapan birileri yok siz yönetmeliğe ve ihtiyacınıza göre tarif edip yaptıracaksınız

Üyeler Görebilir
@CMNet Okuru

yok benim sorduğum atık sahası değildi, atık sahası üzerinde bulunması gereken talimat örneğiydi?

Üyeler Görebilir
@kevser harasli
:) benim yazıdığım buffy içindi. Ancak sizde bu forumu arama kısımına tehlikeli atık sahası yazın çıkan konulara bakın onlardan birisinde talimat örneği olması lazım

Üyeler Görebilir
Merhabalar,
Atık saha özelliklerini referans gösterebileceğim (Tehlikeli Atıkların Kontrolü Yönetmeliği dışında) bir yönetmelik, tebliğ, genelge vb. bir dayanak var mıdır? Bilenler paylaşabilirse çok makbule geçer :)

Üyeler Görebilir
Serkan Bey teşekkürler,

Bu dökümanın hangi birim tarafından , ne zaman yayınlandığını görmek adına linkini gönderebilir misiniz?