Gfb başvuru hk.

Üyeler Görebilir
Merhaba
Tesisin tam zamanlı çevre mühendisiyim. Tesise ilk defa GFB başvurusunda bulunacağız ama benim izin lisans sisteminde gfb ye başvururken 6. bölüme geldiğimde sürekli tesis bilgileri kaydedilmedi yazıyor. Ama bakıyorum bütün bilgileri kayıtlı. Nasıl çözüm bulabilirim. Acil GFB ye başvurmam lazım. Sistem hatası olma ihtimali var mıdır?

Üyeler Görebilir
Merhaba arkadaşlar;
GFB başvurusu yaparken böyle bir uyarıyla karşılaşıyorum. Çevre bilgi sisteminden düzelttiğim halde yine aynı uyarıyı veriyor. Sistemsel bir hatamı var?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    96.1 KB · Görüntüleme: 44
Üyeler Görebilir
@Hasan ARIKAN bu hatayı bizim firmada alanda vardı.tesisi üzerime yapamadılar. bilgisayardan bilgisayara değişiyormuş dedi. sanırım yüklü java ve tarayıcı uyuşmazlığından kaynaklı olabilir.

Üyeler Görebilir
Farklı bilgisayarlarla da denedim fakat sorun devam ediyor. Bakanlıkla görüşeceğim. Farzedelim izin-lisans başvurusu olsa son güne bıraksaydık yaşayacağımız stresi düşünemiyorum. Başvurularımızı mutlaka en az birkaç gün önceden yapmak gerekiyor

Üyeler Görebilir
online cevre üzerinden tesisin ıd pw ile giriş yapıp orada bilgilerimi günceller yerinden sgk numarasını girmen gerek büyük ihtimal bundan yapıyor.

Üyeler Görebilir
@oknozkn06
sgk no şuanda girdim yine olmadı. Bakanlığı aradım mail atın dediler, mail attım 3 gündür geri dönüş yapmıyorlar, bakalım artık ne olacak

Üyeler Görebilir
@Hasan ARIKAN
online cevre üzerindeki sgk numarasıyla gfb başvuru ekrarnındaki aynı olması gerekiyor. Sgk no ve diğer bilgileri karşılıklı olarak kontrol etmende fayda var.