Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar giden tehlikeli atıkları tabstan beyanını yaptım.Fakat aklıma takılan birşey var çbsden atık gönderim işlemlerden giden uatfeye de aynı şekilde bildirim yapmamız gerekmiyor mu ?
@çevreci3
Merhaba üstadım proses sonucu çıkan atiginizi uatf ile beraber lisanslı firmaya verdiyseniz ve tabstan beyanını yaptiysaniz yeterlidir. Uaft nin yeşil nushasini il cevreye dilekce ile sunacaksiniz.
@Adalet savascisi yapılması gereken herşeyi yaptım.Yeterli ise bu yaptıklarım bakanlık neden çbs sistemine böyle birşey ekleme ihtiyacımı duymuş.Eklemişki yapılması gerekiyor gibi geliyor bana
@Adalet savascisi
Araştırmayı yaptım artık uatflerde elektronik sisteme dönüş yapılacakmış e fatura gibi ve uatf kesmeyip sistemden kesilecekmis ve büyük ihtimallede biz bu uatfleri beyan yapacağız ve arkadaşımla konuştum uygulama 2 hafta sonra başlayacak dedi.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.