il müdürlüğü onay yazısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eren k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üyeler Görebilir
merhaba arkadaslar , gfb olan tesisin lisans başvurusu yapılmış ve denetleme yapıldı. Bugün il müdürlüğü onay yazısı verildi. sisteme yükleyip göndermem gerekiyor muş , teknik uygunluk raporu na mı yüklenecek konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı beklıyorum.

Üyeler Görebilir
Eren.korkmaz
Merhaba Eren Bey,

İl Müdürlüğü Onay Yazısı, Ambalaj Atığı Geri Kazanımı için istenen evraklardan. Entegre Çevre Bilgi Sistemi - E İzin uygulamasına girmeniz gerekiyor. Giriş yaptıktan sonra Çevre İzin & Lisans Başvurusu aşamasına girip firmanızdan istenen bilgi ve belgeleri yükleyeceksiniz. Bu belgelerde birisi de; bahsettiğiniz Onay Yazısıdır.

Üyeler Görebilir
merhaba Cem bey , e izin uygulamasına giriş yaptığımda bana eksiklik bildirimi yapılmamış yalnız ek belge talebi yapılmış sadece, il müdürlüğü onay yazısını yüklemem yeterlimi yoksa teknik uygunluk raporunu na onay yazısını koyduktan sonra teknik uygunluk raporunu yükleyip göndermeli miyim ?

Üyeler Görebilir
merhaba özgün bey , biraz kafam karıştı aslında bana söyle söylendi ek belge talebi olduğundan sadece onay yazısını yüklemen yeterli teknik uygunluk raporunu işlemene gerek yok denildi ne kadar doğru bilmiyorum ,eksik bildirimi yapılmamış kafama takılan bir diğer soruysa ekbelge talebinde süre sınırı varmı herhangi bir süre yazmıyor

Üyeler Görebilir
Eren bey, ek belge talebinde süre sınırlaması yoktur ancak ivedilikle yüklenmesi gerekir. Teknik uygunluk raporu gfb alındıktan sonra yüklenir.