Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar merhaba geri dönüşüm tesisinde toplanan kitaplar pres makinasında preslenememekte konuyla ilgili nasıl bir yol izlenebilir yardımcı olabilir misiniz.
Sorunuzu tam anlayamadım ama bu söylediğiniz toplama ayırma tesisinde sorun teşkil eder pres makinası tamir ettirilir ve balyalama işlemine devam edilir.Şu durumda geri dönüşüm için izleyebileceğiniz bildiğim kadarıyla alternatif yol yok.
Kitapları şınaydır sistemli makinadan geçirip parçalandıktan sonra preslenmesi gerek...
Kitap tüm olarak presnelemez, preslense dahi dağılır.
Şınaydır hava fan sistemiyle parçalanıp bant yardımıyla pres havuzuna dökülmeli.
Kitaplar pres için mukavemetli malzemedir. Karton veya kağıt kırpıntıları gibi değildir. Miktar çok iş uzun zamanlı ise daha kuvvetli bir pres veya konteyner gibi yerlerde biriktirilip gönderilebilir. En olmadı tesisinizde arzani makas denilen bıçaklı kesme sistemleri var ise orada kesip presliyebilirsiniz
arkadaşlar merhaba, sizden bir fikir almak isterim. elimde 7-8 ton kadar kaliteli kuşe kağıda baskılı olacak şekilde katalog vb. dergi formatinda kağıt malzeme var. ben bunları geri dönüştürerek tekrar kullanmak ve dönüşen kağıtlardan yeni kataloglar yaptırmak istiyorum. bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? bu arada Antalyada yaşıyorum, biraz araştırdım ama pek olumlu sonuç elde edemedim.
Size en yakin ankutsan var ancak dediginiz kagit geri donusum prosesine cok uygun degil. Donusume girer kagitlar ama cikacak kagitlar genelde gri yada testliner olur
Merhaba, açıkçasını söylemek gerekirse kağıt fabrikalarının birçoğu büyük firmalar ve yüksek tonajlarla çalışıyorlar. Sizin bahsettiğiniz miktarlarda tek sefere mahsus alım yapıp, özel bir üretime yanaşacaklarını pek sanmıyorum.
bir görüşeyim teşekkürler
[automerge]1593767350[/automerge]
yok yok amaç kuşe kağıt almak değil zaten. hatta ne kalitede kağıt olduğu önemli değil, yeterki yeni ürün alabilecek bir kağıt ortaya çıksın
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.