Kağıt geri dönüşümü

Üyeler Görebilir
arkadaşlar merhaba geri dönüşüm tesisinde toplanan kitaplar pres makinasında preslenememekte konuyla ilgili nasıl bir yol izlenebilir yardımcı olabilir misiniz.

Üyeler Görebilir
Merhaba ,
Geri dönüşüm tesisinde mi toplama ayırma tesisinde mi ?
Geri dönüşüm için preslemeden prosese sokma ihitmaliniz yok mudur ?

Üyeler Görebilir
Sorunuzu tam anlayamadım ama bu söylediğiniz toplama ayırma tesisinde sorun teşkil eder pres makinası tamir ettirilir ve balyalama işlemine devam edilir.Şu durumda geri dönüşüm için izleyebileceğiniz bildiğim kadarıyla alternatif yol yok.

Üyeler Görebilir
Kitaplar pres için mukavemetli malzemedir. Karton veya kağıt kırpıntıları gibi değildir. Miktar çok iş uzun zamanlı ise daha kuvvetli bir pres veya konteyner gibi yerlerde biriktirilip gönderilebilir. En olmadı tesisinizde arzani makas denilen bıçaklı kesme sistemleri var ise orada kesip presliyebilirsiniz

Üyeler Görebilir
GERİ DÖNÜŞÜM TESİSİNDE FATİH BEY TEŞEKKÜR EDERİM.

TEŞEKKÜR EDERİM GÖKÇENUR HANIM

ŞINAYDIR SİSTEMLİ MAKİNA TESİSTE YOK PRES MAKİNASINA KONULUYOR ORADADA SİZİN SÖYLEDİĞİNİZ GİBİ DAĞILIYOR.

DEDİĞİNİZ GİBİ KESME SİSTEMİ UYGULANABİLİR.TEŞEKKÜR EDERİM.

Üyeler Görebilir
arkadaşlar merhaba, sizden bir fikir almak isterim. elimde 7-8 ton kadar kaliteli kuşe kağıda baskılı olacak şekilde katalog vb. dergi formatinda kağıt malzeme var. ben bunları geri dönüştürerek tekrar kullanmak ve dönüşen kağıtlardan yeni kataloglar yaptırmak istiyorum. bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? bu arada Antalyada yaşıyorum, biraz araştırdım ama pek olumlu sonuç elde edemedim.

Üyeler Görebilir
Merhaba, açıkçasını söylemek gerekirse kağıt fabrikalarının birçoğu büyük firmalar ve yüksek tonajlarla çalışıyorlar. Sizin bahsettiğiniz miktarlarda tek sefere mahsus alım yapıp, özel bir üretime yanaşacaklarını pek sanmıyorum.

Üyeler Görebilir
bir görüşeyim teşekkürler
[automerge]1593767350[/automerge]
yok yok amaç kuşe kağıt almak değil zaten. hatta ne kalitede kağıt olduğu önemli değil, yeterki yeni ürün alabilecek bir kağıt ortaya çıksın