Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kapasite Raporunun Yenilenmesi Kapsamında Tic. San.Od. denetlemede dikkat edilen konular ?
Firmamız Toplam-Ayırma Faaliyeti kapsamında Kapasite Raporunun yenilenmesi Ticaret Sanayi Odasına başvuruda bulunmuştur. sahaya denetime gelindiğinde dikkat ettikleri konular saha yerleri nelerdir ?
Gelecek eksper mevcut rapordaki makineler tesiste mi, ayırma bandı mevcut mu (çünkü bazı tesislerde bantlar mobil durumda sadece rapor çıkartılırken getiriliyor) bunlara bakıyorlar. Kapasitenizde de herhangi bir değişiklik yoksa kısa sürede yeni raporunuz çıkmış olur.
kapasitede yazılan makinaların tümü mevcut olmayan yada sizin dediğiniz gibi bir durum mevcut değil ekstradan sahada başka konular yada belgeler konusunda istedikleri oluyor mu diye sizlere sorup bilgi edinmek istedim.
bu seneki yenileme sürecinde covid-19 nedeniyle evraklarımı teslim ettim bende uzaktan görüntülü olarak aradılar yenilediler sibel hanım benim tesisimde herhangi bir değişiklik yoktu ama makina yada kapasite olarak
Kapasite Raporundaki Ön Kapak Sayfasındaki Bilgilerin Doğru Olması, Makina Teçhizat Bölümündeki Bölümündeki Bilgilerin Doğru Olması ve Kapasiteleri İle Yanında Yazması Ton, Kg veya M3, Tüketilen Hammadde Miktarlarının Doğru Olması
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.