KATI ATIK KİTAP

Üyeler Görebilir
Değerli Meslektaşlarım , abilerim, ablalarım KATI ATIK için önerebileceğiniz kitap varmı dır. Şuan ki çalıştığım yer benden tesisin eksikliklerini bul karşılaştır sahaya hakim ol dedi hangi kştabı alıp hangi yolları izleyebilirim lütfen ciddi yorumlar bekliyorum bu yolda ilerlemek istiyorum fakat çok tazeyim yolumu belirleyemedim sadece yönetmelik okuyarak bişeyler yapmaya çalışıyorum.

Üyeler Görebilir
Benim geçen açtığınız konu paylaştığım kitap işinize yaradı mı

Üyeler Görebilir
Firman tam olarak ne üzerine ? Neler yapyor biraz açar mısın ?

Üyeler Görebilir
KubilayDumanAbi şimdi söyle söyliyim firmada çevre mühendisi olarak tek ben varım onlar benden şunu istiyor anladığım kadarı ile tesisle alakalı eksiklikler ne yönetmeliklere tebliğlere bak ona göre bir çizelge oturt dediler okuyorumda her gün altlarını çizip çıktı da alıyorum fakat kolay kolay kafaya oturmuyor. Tam olarak şöyle diyim aktif olarak düzenli depolama var yapılıyor tek bir lota bağlı 4 hüreden oluşuyor. İstasyonlardan rigol yardımıyla metan h2s o2 parametreleri günlük ölçülüp gaz motorlarına gönderiliyor.Onun harici tıbbi atık tesisi ve mekanik ayrıştırma tesiside bulunmakta mevcutta.Son olarak yakma tesisi 800 santigratta yakmaya tabi olacak şekilde inşasına devam ediliyor.