Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kimyasal arıtmada hangi maddeyi kullanıyorsunuz? Oluşan çamurun dip çekimi yetersiz gibi. Uzun süre bekliyorsa da kopabiliyor çamur. Noccardia köpüğüne de benziyor. Biyolojik değerleriniz normal midir?
Ali Bey fotoğraftan anladığım kadarıyla kabaran çamur sonradan yüzeye çıkmış gibi. Benim tesisimde de sık sık aynı problem yaşanıyor. Çamurları fazla beklettiğimiz için olduğunu düşünüyorum. Fakat hiç çökmeyen bir çamursa ve dozajlamayı doğru yaptığınızı düşünüyorsanız, kullandığınız koagülant türünde değişikliğe gitmenizi tavsiye ederim. Benim tesisimde normalde alüminyum etken maddeli koagülant türleri kullanırken bazı üretim proseslerinde demir etken maddeli koagülantları kullanmak gerekiyor.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.