Naklen atama unvan degisikligi

Üyeler Görebilir
Meslektaşlarim belediyede gih sinifinda bir memur iken ths cevre muhendisi unvanimi sinav ile kazandim.Naklen atamam yapildi fakat gorev tanimimizla alakali olmayan zabita mudurlugune; sorum sudur resmi olarak beni hizmet sinifim disinda bir birimde calistirabilirlermi veya gorev verebilirlermi ki atadilar su an bosta mudurun keyfini beklemekteyim.Itiraz etmem gerekirse nasil bir yol izlemeliyim.Kafam cok karisti siz meslektaslarimla dertlesmek ve sormak istedim.Hayirli aksamlar cumleten :)

Üyeler Görebilir
Beni atadiklari birimde arastirmalarim sonucu alanimla alakali olarak bir tek yikim birimi il genelinde yikimlari yapiyor dolayisiyla atik plani , toz gurultu kontrolu vs gibi belki islerdd gorevlendirebilirler ona amenna.Benim sormak istedigim ona degilde bana sen surda bosda otur bos isler yap derlerse ne yapabilirim?

Üyeler Görebilir
BERAT ALTAŞBir şey yapamazsınız hele ki Belediyelerde.

Sadece bunu söyleyebilirim. Memur da olsanız vaziyet malesef bu. Sizin tersi bir durum sınıf arkadaşıma oldu. O da sizin gibi GİH idi ama Zabıtaydı. Zabıtayken Çevre Mühendisliği okudu. Okulu bitirdikten sonra Görevde Yükselme'yi bekledi. Çevre Koruma'ya geçti, sınavı kazandı şimdi orada görev alıyor. 4 senede bitirdi okulu.

Üyeler Görebilir
Şoyle bir bilgim var 657.42 madde no olmasi gerek sinifinda olmayan bir iste calistirilamaz diyor.Simdi dedigim gib toz vs bu islere baksam basim ustune kamu yarari var ama bos otur denirse 1)Kamu yarari gozetmis olmucaklar 2)Memuru sinifiyla alakali olmayan islerde gorevlendirmis olacaklar ama iste surec nasil isler o konuda benimde bilgim yok