Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Plastik geri dönüşümlerde Çevre Mühendisliği ataması olabilir mi?,
Danışmanlıktaki Çevre Mühendisinin yerine geri dönüşüm fabrikasında aktif olarak çevre mühendisi çalışması için danışmanlıkla yapılan sözleşmenin bitmesi mi gerekiyor acaba,?
Ö.KocaerSormak istediğiniz soru şu olabilir mi; Çevre Danışmanı ile anlaşması bulunan geri dönüşüm firmasının bünyesinde çalışan çevre mühendisi, danışman olmaksızın çevre işlemlerini yürütebilir mi? Eğer firma ek 2 kapsamında ise firmanın bünyesinde çalışan çevre mühendisi çevre işlemlerini tesisi sistem üzerinden tanımlayarak yapabilir.
Onun için önce ÇEVRE BİLGİ SİSTEMİNİ almam lazım şuan göremiyorum Çevre İzin İşlemlerine başlayacaklar ,yapmak istiyorum.Daha önce ambalaj atığı toplama ayırma tesisinde yapmıştım bu işlemleri fakat fark var mı acaba?
[automerge]1599638735[/automerge]
[automerge]1599638798[/automerge]
Biraz karmaşık yazdığım doğrudur.kafam karışık çünkü
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.