Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hüsamettin SelçukEğitim bildiğim kadarıyla yüzyüze. TSE 'nin hizmetler sayfasında eğitim bölümünde bir eğitim başvuru formu var. Bunu doldurarak,form içerisindeki mail adresine mail atmalısınız. Kişi sayısına ulaşıldığında eğitim açılacak.
mugetekeEğitim için detayı TSE'den veya internet sayfasından bulabilirsiniz. TSE 'nin hizmetler sayfasında eğitim bölümünde bir eğitim başvuru formu var. Bunu doldurarak,form içerisindeki mail adresine mail atmalısınız. Kişi sayısına ulaşıldığında eğitim açılacak.
arslan can martoğluBu arada ben geçen TSE'den bu konuyla ilgili Fatih Bey ile görüşmüştüm. Kendisi Şubat ayında eğitimin açılabileceğini söyledi. Tabi ki yeterli kişi sayısı önemli. Tse'nin duyurular kısmından takip ediyorum görürsem paylaşırım.
arslan can martoğluMerhabalar, bu eğitimi aldığımız zaman çalıştığım firmanın sera gazı raporlarını kendim hazırlayıp bakanlığın sistemine yükleyebiliyor muyum ? Yoksa yine dışardan hizmet mi almamız gerekiyor.
Volkan Bayındır.Aslında ıso 14064-1 ile ilgili eğitim aldığında konuyla ilgili kendin hesaplama ve rapor hazırlayabiliyorsun. Fakat ilgi hazırlanan raporu her türlü doğrulama yaptırmanız gerekiyor. Yetkili olan bir firma aracılığı ile.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.