Üyeler Görebilir
merhaba arkadaşlar, tat ve gdt tesisleri sıfır atık belgesi alması için son süre bu yılın sonu mu?
ek 1- ve ek 2 ye tabi.
ek 1- ve ek 2 ye tabi.

Ne güzel haberler alıyorum 

Bu şekilde belge başvurum kabul oldu. Geri dönüşümü olan atıklara ait kutularda mavi poşet, olmayan atıklara ait kutularda siyah renk poşet, her ekipmanda sıfır atık logosu istiyorlar. Firma ÇED kapsam dışı olup kurum türünü diğer seçtiğinizde çalışan personel sayısı giriş sekmesi kayboluyor. Bu sebeple 9. Ve 10. Bölümlere yüklenen pdflerde kişi sayısını belirtebilirsiniz. (Kİşi sayısını göremedikleri için bi başvurum reddoldu). Son olarak sıfır atık kapsamında yayımlanan rehberlerde sıfır atığın temel prensibi olarak yeni kaynak kullanımının önüne geçilmesi ifade edilerek mevcutta farklı renklerde kutularınız var ise sadece tabellarında renk skalasına uymanız da kafi gözüküyor.
aslinda ben osb icindeki butun firmalarim icin gerekli veri girislerini, posetleri ve etiketleri degistirttim, atiklari girdim, yani aslinda her seyi duzgun bir sekilde yaptim. Sadece basvuru yapmamistim ama deride serbest bolgede olan firmama da yazi geldi sifir atik belge basvurusu icin. E haliyle firmaya da anlatamiyorum aslinda zorunlu olmadigimizi
fakat o kadar bilgi belge yuklemisken basvuru yapiyorum