Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Peki öyle değilse ne? Bizim yolladığımız defterin aynısını yazınca staj yapmış, işi öğrenmiş mi olacaksınız? Eğer nasıl yazılacağına dair yol haritası istiyorsanız, sitede paylaştık. Örneğini vereyim mesela:
@Cem Yılmaz
birşeye bakacak sadece ver sende millet bu siteye üye oluyor siteye bakmadan konu açıyor maalesef aynı konu dan 1000 tane başlık oluyor yeni mezunlar dan ricam allah aşkına siteyi bir incleyin
Genç kardeşlerimizin halinden hiç anlamıyorsunuz, sizi essefle kınıyorum.
Şaka bir yana, emek her şeydir. @berf62 bir staj defteri sağlıklı bir şekilde nasıl yazılır konusunu araştırdıktan sonra (ki bir düzine başlık var sitede) kendi staj defterinizi kendi cümlelerinizle yazmanız sizin için daha verimli olacaktır.
@berf62 Eklediğim dosya yardımcı olabilir .Birinci sayfaya staj yapmış olan gereken yerin tanıtım bilgilerini yazarsın . Konuyla ilgili başka yardım(resim , bilgi vs.) gerekirse yardımcı olurum . Forumdaki stajyer düşmanı arkadaşların söylediklerini çok umursama .
@berf62
allah şifa versin amacımız rencide etmek değil sende önce ki stajyerlerin üslübu artık gına geldi artık ondan araştırma ruhu için eleştiri yaptık bazılarının proveke edici sözlerine kanma .. onlar bunları iyi kullanır .. biz staj düşmanı değil bizden çook daha iyi mühendislerin çıkmasını isteriz ..
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.