Tıbbi atık beyanı hk.

Üyeler Görebilir
Merhaba;

İlçe sağlıktan hastanemize 15.07.2022 tarihine kadar tıbbi atık beyanı yapılması gerektiği ile ilgili bir yazı gelmiş. atık beyanını mart ayı öncesinde tamamladım. Beyanda tıbbi atık gönderimleri de mevcut. ama yazıyı anlayamadım. başka bir yerden sadece tıbbi atıkları bir daha bildirmemiz gerektiği gibi bir sonuç çıkardım. Konuyla ilgili bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Atık beyan sistemi zaten kapalı başka bir yerden muhtemelen yapılması gerekiyor diye düşündüm.
 
Üyeler Görebilir
Merhabalar;
İlçe sağlık müdürlüğünüze ekinizde ilgili yılın atık beyanı ile beraber yine ilgili yılda oluşan tıbbi atık miktarınızı belirtir bir yazı sunabilirsiniz.
 
Üyeler Görebilir
Teslim ettiginiz lisansli bertaraf firmasindan bu bilgiyi alip onu girmeniz gerekiyor sanırım ,sizin girdiginiz bilgi birşey ifade etmiyor onemli olan atığı teslim alan firmanin beyani genede bir araştırın
 
Üyeler Görebilir
Konu ile alakalı İl Müdürlüğü ile görüşme sağladım. Atık beyanında tıbbi atıklarınızı girdiyseniz ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Eğer girmediyseniz EÇBS sistemi üzerinden sorun bildir üzerinden atık beyanının açılması ile ilgili başvuru yapılması gerektiğini söylediler. 5 günlük süre tanımlıyorlar. Sonuç almazsanız Çevre Yönetimi Şube Müdürlüğü'nden Nazan hanımla iletişime geçin yardımcı oluyor.
 
Üst