Üyeler Görebilir
Merhabalar, taş ocaklarında patlayıcı madde depolanması yapılmadan dışarıdan ANFO getirtilip patlatma yapılıyorsa BEKRA bildirimi yapılması gerekiyor mu? Bu yönetmelik 1- ç) Madenlerde, taş ocaklarında ve sondaj kuyusu vasıtasıyla minerallerin ve hidrokarbon bazlı doğal maddelerin aranması, çıkarılması ve işlenmesi faaliyetlerine, uygulanmaz , Ancak bu Yönetmelik; Birinci fıkranın (ç) bendine bakılmaksızın tehlikeli maddelerin kullanıldığı kimyasal ve ısıl işlemlere ve bu işlemlere ilişkin depolama faaliyetleri ile maden işleme faaliyetlerinde tehlikeli maddelerin bulunduğu atık havuz ve barajlarına,
buradan anladığım depolanmaya bakmaksızın tehlikeli madde kullanılması bile BEKRA bildiriminde bulunmasını zorunlu kılıyor ben mi yanlış anlıyorum acaba? bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler
buradan anladığım depolanmaya bakmaksızın tehlikeli madde kullanılması bile BEKRA bildiriminde bulunmasını zorunlu kılıyor ben mi yanlış anlıyorum acaba? bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler