Tat tesisleri belgelendirme hakkında

Üyeler Görebilir
Merhaba Arkadaşlar,
Belgelendirme için herhangi bir yetkili kuruluşla anlaşamadık. kontenjanları dolmuş. Ben bu belgelendirme işini kendim yapamam değil mi ?

Üyeler Görebilir
@Esem başka bir ps için mi belgelendirme yapacaksınız olayı net anlamadım.

eğer belediye ile sözleşmeniz varsa ps belgelendirmesi yapabılırsınız

Üyeler Görebilir
@Esem belgelendirme piyasaya sürülen ambalaj atıklarının belirli yüzdesini geri dönüştürmek için yapılan işlemdir.
bunun için ek5 beyanı doldurulup işlem yapılır.
eğer böyle bir işlem yapıyorsanız bilemem.
fakat sadece tat tesisi iseniz piyasaya sürmediğiniz için ambalajları böyle bir işleminiz de olmaz.

@Evrem Yeşil yani başkasının belgelendirmesini belediye sözleşmeniz varsa yapabilirsiniz.

Üyeler Görebilir
bizim kendimizin belediyeyle sözleşmesi var. önceki mühendisler yapmış belgelendirme zaten. ben yetkili kuruluş olmadan kendim yapabilirmiyim diye arastırıyorum

Üyeler Görebilir
@Esem
Merhaba, eğer belediye ile anlasmaniz varsa siz belgelendirme yapabilirsiniz. Sonucta toplama ayirma lisansiniz var. Hatta piyasaya surenlerinde belgelendirme yapma sansiniz var. Evrem ustadimda dogru konuya deginmis ek 5 piyasaya surenler belgelendirme yapamaz. Ya yetkilendirilmis kuruluşa uye olmak zorunda yada belgelendirme yapma durumu olan tat firmalariyla

Üyeler Görebilir
Merhaba Arkadaşlar, Lisanslı TAT ve Lisanslı GDT çalışıyorum. Belediye ile sözleşmemiz yok. Piyasaya süren ile belgelendirme yapabilir miyim?

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar bir sorum olacak şimdi biliyorsunuz mart sonuna kadar tat ve gdt olarak belgelendirme yapabiliyoruz.ama ben belediyenin sisteminden planı güncellerken sorumluluk sahası kısmında firma eklemesi yapamıyorum.sebebini bilen var mı?