Tesis adres hatası

Üyeler Görebilir
Merhaba arkadaşlar firma üzerine 3 tesis bulunmakta. Ben sadece yeni açılacak tesiste sorumluyum. Tesis için uygunluk başvurusu yapmak istediğimde otomatik olarak sistem diğer tesislerden birinin adresini yazıyor. Bende bir hata mı var yoksa sistemsel bir sorun mu ? Daha önce böyle birşey ile karşılaşan oldu mu ?

Tesislere tıkladığımda sadece işlem yapacağım tesis görünüyor.

Üyeler Görebilir
Merhaba Gürkan Bey,

Yanlış tesise çevre görevlisi atanması yapıldığı için böyle oluyor. Danışmanlık verenlerde de, tam zamanlı çalışanlarda da atama yapılırken doğru tesis seçilmeli. Hatta danışmanlıkta karışıklığı önlemek adına sözleşme yüklerken "ÇKN" de soruluyor. Hangi tesise hizmet verilecekse; doğru ÇKN girilmesi gerekiyor. Benzer durumu yaşadım. Aynı firmanın iki tesisi vardı. Mükerrer kayıt olmasına rağmen silemiyordum ve sözleşmeyi yanlış tesis üzerinden yüklemiştim. Doğru tesis için yükleyince problem giderilmişti.

Üyeler Görebilir
Firma merkez adresi değişti. Tüm firma ve tesislerden kendimi sildim tekrar doğru tesis üzerinden tanımlama yaptım ancak sabah 1 nolu tesis adresi çıkarken şimdi de 2 nolu tesis adresi çıkıyor. Ancak ben 3 nolu tesiste tanımlıyım ve orası ile ilgili başvuru yapamıyorum. Acil şekilde çözmem gereken bir sorun :(