Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar bir şehrin tıbbi atık yönetimini nasıl yapardınız hangi mevzuatlara hakim olup hangi pratik takipleri sağlardınız önerilerinizi ve tecrübelerinizi merak ediyorum saygılar
selamlar bir şehrin tıbbi atık yönetimini nasıl yapardınız hangi mevzuatlara hakim olup hangi pratik takipleri sağlardınız önerilerinizi ve tecrübelerinizi merak ediyorum saygılar
formaldehit içerisinde bidonlara konulmuş patolojik atıkların atık kodu ne olmalı sizce ve tıbbi atık mı tehlikeli atık kapsamında mı değerlendirirsiniz?
patolojik atıklar 180102 koduyla fakat ben formaldehit sıvısında olduğu için 180106 ile tehlikeli atık kapsamında olup olmama ihtimali üzerine düşünmekteyim
16 01 06 atık kodu kullanılan ilaç vb. maddelerden kaynaklı atıklar için geçerli olur. Siz patolojik atıkları yukarı da görseli yer alan kaplarda biriktirmeniz gerekir. Tehlikeli maddelerle kontamine olmuş bir kapta biriktirmeseniz iyi olur.
@Gürkan Güslü estağfirullah...cerrahi işlem sonucu oluşan atık patolojik atıksa zaten uzuvlar vs bu kapsamda değerlendirilmemeli mi ki zaten 18 01 ile tıbbi atık olduğu aşikar...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.