Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok teşekkür ederim Arzu Hanım, maşallah baya yollamışsınız.
@Özlem Saraç
Açıkçası daha dökümantasyon eğitimini almadım, kurslara bakıyorum. Gerçi ne kadar faydalı olacağı da şüpheli.
Çok teşekkür ederim Siz ve Arzu Hanım analiz talimatları için örnek yolladınız, form nedir, liste nedir bilmediğimden ne isteyeceğimi de bilmiyorum anlayacağınız
İmisyon üzerine(çöken toz, pm10) akredite olmaya çalışan lab. da çalışıyorum. elinde Kalite El Kitabı(KEK) ve ekleri elinde mevcut olan arkadaş var mı?. örnek amaçlı kullanmak için lazım.
Akredite çevre laboratuvarı kurmayı planlıyorum. Bu konuda hazırlanmış bir fizibilite raporuna ulaşmam mümkün olabilir mi? Daha önce Çevre laboratuvarları kurulumlarında bulunmuş bir çevre mühendisi arkadaşımdan da destek alabilmem mümkün olursa memnun olurum.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.