Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba
Danışmanlığını yapmış olduğum sitenin çevre izin başvurusuna Muğla Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden böle bir eksiklik aldım. Daha önce böle bir şey istememişlerdi. Ne yapmam lazım bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?
Biyolojik ise bunu kullan Karbon dan dolayı oluşan çamur miktarı formülde tss yerine arıtmandaki çamur yaşını yazarsın çamur miktarı çıkar
Kaynak DWK-ATV-131E
Eğer kimyasal artıma ise o kullanacağın kimyasalın ne kadar çamur oluşturacağı kısa bir literatür çalışması ile bulabilir daha sonra kullandığın kimyasal miktarı ile çarpabilirsin
KubilayDumanKubilay bey buradaki Xss,iat ve CBOD,at değerleri nelerdir tesise giren AKM ile BOİ değerlerimiz mi-mg/L-. birde bunlara geri devirden gelen akm ve BOİ yi ekleyecek miyiz
Halil A.Halil merhaba, biz başvurularımızda aşağıda verdiğim şekilde teorik bir hesaplama yapıyoruz. malumun sitelerdeki arıtma tesislerinde çamur susuzlaştırma ve bertarafına ilişkin bir proses bulunmuyor. uygulamada fazla aktif çamur vidanjörler ile merkezi atık su arıtma tesislerine götürülerek oradaki sistemler ile bertarafı sağlanıyor. hesabın altına da vidanjör döküm fişlerini koymayı unutma. sanıyorum işini görecektir. kolay gelsin
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.