Çamur miktarı.

Üyeler Görebilir
kimyasal ve biyolojik arıtma sonucunda oluşacak çamurun miktarını nasıl hesaplayabileceğimi gösteren bir kaynak var mı?
 
Üyeler Görebilir
prof dr ayşe filibeli dokuz eylül hocamın kitabı var arıtma çamurları ile ilgili bulabilirsen onda var eğer acele değilse notları akşam yükleyebilirim
 
Üyeler Görebilir
biyolojik aritmada giderilen fosfor miktarini hesaplara katilmasi gerekmez mi? havaladirma havuzu cikisi alum enjekte noktasi oncesi numune alip suzdukten sonra P analizi yapip ona gore alum basilmasi gerekir
 
Üyeler Görebilir
Öyle yapılması gerekli gibi. Ama amacım kesin olarak çamur miktarını hesaplamak değildi, belli bir değer vardı, çamur miktarının o miktardan daha fazla olduğunu göstermekti amacım.
 
Üyeler Görebilir
merhaba. 2500 kapasiteli bir arıtma tesisinin günlük oluşan çamur miktarını ( belt pres yada filtre pres çıkışı) yaklaşık olarak nasıl hesaplarız.(yani %15-20 kurulukta bir çamur)
 
Üst