Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hoşbuldum, herkes iyidir umarım
benim bir konu hakkında fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.
konu şu: bir fabrika için iso 14001 belgesi alınmak isteniyor. bu süre zarfında danışman bir firma gereklimidir. danışman bir firma olması durumunda avantajları ve dezavantajları neler olur?
ben bır danışman fırmada gorev yapmış bırı olarak...danışman fırma olması belgeyı almayı kolaylaştırıyor.zaten belgelendırme şırketlerıyle danışmanlık şırketlerı ortak calıştıklarından belgeyı almama gıbı bır durum oluşamıyor.ne kadar uygun olmasanızda danışmanlık parasını odedıgınızden şirket sıze belgeyı saglıyor.
Merhaba Çiğdem Hanım,
Firma gereklimi gerekli değilmi çok düşündüm ama bu yönü hiç aklıma gelmemişti doğrusu. Evet karar verirken bu bilginizide kullanacağım. Çok teşekkür ederim
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.