Üyeler Görebilir
ÇED SÜRECİNE İLİŞKİN ELİMDE SUNUMLARI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. UMARIM İŞLERİNİZE YARAR.
Ekli dosyalar
-
ÇED Raporları Kapsamında Yapılan Ekosistem Değerlendirmeleri İçin Floristik Kalite.pdf2.3 MB · Görüntüleme: 22
-
ÇED sürecinde izleme ve denetim ile idari yaptırımlar.ppt189 KB · Görüntüleme: 18
-
ÇED'in izin lisans sürecinde etkisi.pptx3.6 MB · Görüntüleme: 18
-
ÇEVRE DURUM RAPORLARI VE ÇED RAPORLARINDA KULLANIMI.pptx7.1 MB · Görüntüleme: 11
-
Çevre düzeni planı örneğinde arazi kullanım kararı açısından fiziki planlar ile ÇED ilişkisi.ppt998 KB · Görüntüleme: 8
-
Çevre ekonomisinde çevre verileri uygulamaları.pptx195 KB · Görüntüleme: 6
-
Çevre İzin ve Lisans Uygulamaları.ppt3.6 MB · Görüntüleme: 13
-
Çevresel Etki Değerlendirmesinde Bilişim Sistemlerinin Etkin Kullanımı.ppt3.2 MB · Görüntüleme: 6
-
Çevresel Etki Değerlendirmesinde Coğrafi Bilgi Sistemlerinin Yeri.pptx6.9 MB · Görüntüleme: 10
-
Çevresel Etkilerini değerlendirme açısından tavukçuluk sektörü.pptx14.5 MB · Görüntüleme: 9
-
Golf Turizmi Tesislerinin Çevresel Etkilerinin Değerlendirme Süreci Ve Uygulama Örnekleri.pptx7.6 MB · Görüntüleme: 11
-
HES'lerin Türkiye'deki gelişimi ve ÇED sürecindeki yeri.ppt3.2 MB · Görüntüleme: 8
-
İSTANBUL BOĞAZI KARAYOLU TÜP GEÇİŞİ PROJESİ.rar5.1 MB · Görüntüleme: 6
-
KÖMÜRLÜ TERMİK SANTRALLER VE ÇEVRESEL ETKİLERİ.ppt934 KB · Görüntüleme: 13
-
Nokta kaynak hava kirliliği dağılım modellemesinin ÇED mevzuatı bağlamında değerlendirilmesi.ppt821.5 KB · Görüntüleme: 5
-
Stratejik Çevresel Değerlendirme Uygulamalarının Etkinliği Türkiye’de SÇD’nin Gelişimi.ppt1.8 MB · Görüntüleme: 8
-
Sürdürülebilir Çevre Yönetimi yaklaşımında ÇED'İN yeri.pptx1.1 MB · Görüntüleme: 8
-
Temiz Üretim Yaklaşımının (ÇED) Sürecine Adaptasyonu.pdf2 MB · Görüntüleme: 8
-
Terkedilen balya madeni atıklarında asit madeni drenajı ve ÇED.pdf4.6 MB · Görüntüleme: 12
-
TÜRKİYE’DE KATI ATIK SEKTÖRÜNDE HAZIRLANAN ÇED RAPORLARININ KALİTE DEĞERLENDİRMESİ.pptx335 KB · Görüntüleme: 8
-
ULAŞIM SEKTÖRÜNDE ÇEVRESEL ETKİ DEĞERLENDİRMESİ UYGULAMALARI.pdf3.9 MB · Görüntüleme: 10
-
ULUSLARARASI ÇED UYGULAMALARINDA HASTANELER.pptx2.3 MB · Görüntüleme: 6
-
Uluslararası ÇED yükümlülüğü.pptx93.2 KB · Görüntüleme: 6