Çevre denetimi yönetmeliği taslağı

Üyeler Görebilir
ÇEVRE DENETİMİ YÖNETMELİĞİ TASLAĞI

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

arkadaşlar; bence devletten memur alımı yerine bu yönetmeliğin en kısa zaman da hayata geçirilmesi istenmelidir.böylece piyasada işsiz çevre mühendisi olmaz.750 -1000 tl çalışılmaz.taslağı iyi incelediğimizde çevre mühendislerin çalışacağı çok alanları olduğunu sanıyorum.

bu konuda bilgisi olan var mı? yardımlarınızı bekliyorum.

Üyeler Görebilir
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

haberine göre önümüzdeki günlerde yayınlanacak yönetmelik ile çevre mühendislerine sınav şartı ve deneyim şartı kalkmış olacaktır deniliyor.inşallah en kısa zamanda hayata geçilir.

Üyeler Görebilir
neresi iyi bu taslağın

kardeşim sen ne diyorsun bu taslakta çevre mühendislerinin önünü açan kısım neresi. fizik kimya biyoloji veteriner diğer mühendisler.herkes bu iş 3 günlük kursla yapabilecekken sen bu taslağı destekliyorsun.bu taslak sayesinde nasıl 750 -1000 tl fazla maaş alıyosun.ortalık çevre görevlisi dolacak.adamın iş yerinde üüniversite mezunu adammı yok o işide o adam yapcak seni mi işe alcaklar sanki nasıl bi mantık biz yazmaktan yorulduk.benden sınav şartını kaldırsalar nolur. benm aday olcam işe 10 tane adam aday olcak.daha ucuza çalşıcak. 15 günde benm diplomama sahip olcak. kepçeyle alıp kaşıkla veriyorlar siz de he diyorsunuz.

Üyeler Görebilir
nezaman cıkcak yaa8 ay oldu 2 aydır başbakanlıkta aralıktan önce cıksa baride önümüzü görsek sıkıldım valla nezaman cıkacak yaaa:agla: