Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar , Çevre görevlisi eğitiminden sonra katılım belgesi veriyorlar ya bundan sonra Çevre Görevlisi Belgesini nasıl alıyoruz ? Aşamaları nedir ? Ne yapmam lazım ? Birde E-imzayı nasıl alıyoruz ?
e-imza yerine mobil imza al derim ben. alması zor ama kullanması kolay.
e-imza ise alması kolay, kullanması zordur.
e-imza için turktrust firması var. internetten bulabilirsin, çoğu ilde şubeleri var.
Bence de mobil imza almalısın. mobil imzayı Turkcell ya da avea bayisinden alabilirsin tabi mobil imza için faturalı hattın olması gerekiyor üzerine.Sonrasında ise katılım belgeni diplomanı taratıp sisteme yükleyip mobil imzanla imzalıyorsun 2-3 gün içinde de çevre görevlisi belgen sistemden gözüküyor eksiğim olabilir ilk aklıma gelenleri söyledim
@buse yıldırım Yok çalışmıyorum arıyorum şuanda cv de var yazıyor Görüşmede olmayınca alıcam deyince kabul etmiyolar :/ Neyse artık bir yolunu bulucaz...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.