Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer fabrika Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği'nin ek-1 ve ek-2 listesine girip, bu fabrikanın çevre işlemleri çalışan Çevre Mühendisi tarafından yürütülecek ise belge şartı bulunmaktadır. Çevre Yönetim Hizmetleri Hakkında Yönetmeliği incelemenizi tavsiye ederim.
Olgaç SürmelihindiInceledim, hayir eklerde belirtilmemiş. Kücük bir tekstil fabrikası zaten ama gerekli olur mu bilmiyorum. Olursa ilk iş yerim olacak cevre gorevlisi belgesi de o eklerde yazan yerlerde zorunlu oldugunu biliyordum ama yinede gerekir mi emin değilim?
Olgaç SürmelihindiEvet ama cok bir vaktim yok yani 15 gun icerisinde cikmayabilir, bir de e imza falan istiyor. Bir hayli iş, en azından işe girersem o süreçte yaparim diye planlıyordum. Bir sorun cikar mı sizce yani cevre gorevlisi olmadan yetkilerim cok fazla kısıtlanmaz sanirim. Danismanlik degil cunku veri giricem buyuk ihtimalle.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.