Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim eğitimi tamamladım paylaştığınız cevaplarla fakat şimdi ne yapacağım nasıl bir süreç izleyeceğim bilmiyorum
Merhaba! Ben videoları izledim eğitim tamamlandı sertifikam oluştu fakat şimdi mobil imza alıp bankaya ne kadar ücret yatırmam lazım sonraki süreç nasıldır fikri olan var mı?
.
ekranında taslak başvuruda bildirilen ref. no ile halk bankasına 300 tl yatırılacak. sonra ekranda başvuruda istenen bilgiler yüklenecek, en son e imza ya da mobil imza ile onaylanıp gönderilecektir, sayg.
Neyseki hallettim 300 tl yatırıp dekontu ve vesikalık foto yüklemem gerekiyor sanırım. Fakat aşağıda çevre görevlisi eğitim katılımınız bulunmamaktadır yazıyo fakat başvurularda çevre görevlisi başvurum gözüküyor bi sıkıntı mı var acaba?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.