Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çevre görevlisi ve çevre danışmanlık firmaları hakkında yönetmelik
Çevre görevlisi ve danışmanlık firmalrı hakkında yönetmelik yayınlandı.Tüm çevre mühendisleri çevre görevlisi oldular. Yönetmeliğe aşağıdaki linkten veya EKTEN ulaşabilirsiniz.
Yana yakıla belge almak demeyelim. Herkesin alma belgeyi alma sebebi farklıdır. Bu belgeyi alanlar ile bu belgeden rant sağlayanları ayıralım.
Öte yandan para iadesi olmaz herhâlde
Bu da bize kapak olsun hahaha ama yine olsa yine giderim 5 yıldızlı otel konaklama, yeme, içme, kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna süperdi. aynı fiyata varsa gene gidilir
Ben İZİN VE LİSANSLAR HAKKINDA YÖNETMELİĞİN EK-1 listesinde olan bir işletmede çalışıyorum. Atık beyanları ile ilgili bakanlığın elektronik ortamda sistemine girerek beyanda bulunan kişi çevre görevlisi değil. Yakın zamanda belgemi alacağım ve öğrenmek istediğim bakanlık sistemine girişte tesis yetkilisi olarak benim mi gözükmem gerekiyor? Teşekkürler..
Tesisin Çevre görevlisi olarak görünmeniz gerekiyor. Buda tesis yetkilinizin, sizin işe giriş bildirgenizi elektronik imza ile imzalaması ile olabiliyor.
@waztez
Personel işe girişlerinde doldurulan işe giriş bildirgesinin, tarattırılıp, hem sizin hem de tesis yetkilililerinin e imza ile imzalaması gerekmektedir.
den mi imzalayacak. Ben de EK-II ye tabi bir işletmede çalışıyorum. Çevre görevlisi belgemi yeni alabildim ve aklıma takıldı bu işler. Şimdi firma yetkilisinin de e-imzası ya da mobil imzası olması gerekli bu durumda. Bahsettiğim linkten mi giriş yapıp imzalayacak. Tesis işlemleri diye bi yer var oraya sanırım kaydolunacak. Doğru muyum?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.