Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EğitimÇevre Görevlisi Vize Yenileme Eğitimi Başvuruları Açıldı
Arkadaşlar merhaba , belge sürem Mart 2020 de doluyor . Açılan yada açılacak olan vize eğitimleri için bir bilginiz yada duyumunuz var mı ? Ne yapmam lazım
Yeni yönetmelik yayınlanacak. O yüzden bekleyin derim. Açılan duymadım ama açılacak eğitimlerin olup olmayacağı yeni yönetmeliğe bağlı.benim de Ocak 2020de doluyor çünkü
Cem bey merhaba. Benim sürem geçti ödemeyi faizli yaptım. Sisteme yükledim ama mobil imza sırasında hata veriyor. Bir de genel bilgilenditme kısmında sertifika süresi geçenler para yatırsa bile eğitim alacak ondan sonra başvuru yapacak diyor. Ben çevre müh zaten doğrudan vize süreci başlatıyorum değil mi yatırdığım para boşa gitmedi umarım. Bir sorum daha var başvuru formunda başka bir işte çalışmadığımı beyan ederim yazıyor. Ben tmgd yapıyorum bu belgeyi ilave olarak alıyorum
Bir yardımcı olur musunuz bana kafam çok karıştı
[automerge]1582238194[/automerge]
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.