Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhaba ben Namık Kemal Üniversitesinde Çevre mühendisliği 2. sınıfım. Neden oldu bilinmez son yıllarda psikolojik sorunlarımdan dolayı boşvermişlik vardı şimdi bahaneymiş gibi bunları anlatmak istemiyorum ama içimde çok büyük bir korku var belki çok defalarca karşılaştınız bu gibi şeylerle birde sizlere danışmak istedim. Okulu dondurup sınava tekrar hazırlanma gibi bir düşüncem var daha iyi bir puan yapmak istiyorum. Ama bu kararı vermemin iyi ve kötü getirileri olacak. Bu okula hiç çalışmadan girdim oda uçtan uca. İnşaata merak sarmış durumdayım, inşaat mühendisliğine yüksek lisans yapabilirim ama inşaat mühendisinin unvanına sahip olacak mıyım? Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz neredeyse hemen hemen aynı mühendislik dalını okumak istiyorum ama kafamdaki sorulardan kurtulamıyorum. yaklaşık 1 haftadır bu siteyi takip ediyorum özellikle bu yüksek lisansı yapmış kişilerin yorumlarını bekliyorum. Merak ettiğim konu eğer yüksek lisansı yaparsam en basit olarak bina yapımının projesiyle vs ilgilenebilir miyim?