Çevreden insaata geciş

Üyeler Görebilir
Kastamonu üniversitesi 3.sinif Çevre muhendisligi ogrencisiyim kendi universitemde insaat daha yeni acildigi icjn gecemiyorum peki başka bir universitede insaata gecme sansim varmi ortalamam 3

Üyeler Görebilir
Ciddi bisey soruyoruz yatay gecis istanbula vs yapabiliyodim ama cevre zaten insaat burda olsaydi hemen yapicaktim bilen varsa yardimci olabilirmi gerekli bir sekilde

Üyeler Görebilir
Benim bildiğim kadar 3. Sınıfta geçemezsiniz 1. Veya 2.sınıfın yaz döneminde başvurular başladığında ancak başvurup geçebilirsiniz isterseniz rektörlükte öğrenci işleriyle görüşün

Üyeler Görebilir
Abi kpss ye calisiyorim resmen kadro acilmicak belkide bunu bile bile calisiyormusum givime geliyo zoruma gidiyo ne yapmaliyim ?

Üyeler Görebilir
Artık ekmek aslanın midesinde. ama su var ki bu ülkede bi bölüm ne kadar revanşta olursa olsun 1-2 yıla en zor ataması olan bölüm statüsüne giriyor. bu yüzden ne kadar da olsa risk alma dönemi baslıyor senin için :D ama kendıne bı hedef seç çalıskan ve girişken olduktan sonra özel de olsa devlet de olsa mutlaka yiyecek bi ekmek bulursun.(fırsatları kacırma )
kendini geliştirmeye bak(yabancı dil,eğitimlere katıl vs.) önunde kocaman 2 sene var şansını iyi degerlendir. Basarılar kolay gelsın.