Üyeler Görebilir
Konu Sahibi
Sayın Meslektaşlarımız,
Hem mesleğimiz hemde Ülkemiz gündeminin ön sıralarında Karbon konusu yer almaktadır. İnternette yer alan bilgi kirliliğinin önüne geçmek ve Türkiye'nin karbon denetimleri konusunda öncü firmalarından sağlıklı bir rehberlik almak adına CMNet ve QSI işbirliğiyle online ISO 14064:2018 Kurumsal Karbon Ayak İzi eğitimi düzenlenecektir. Daha önce düzenlenen iki eğitimden aldığımız geri bildirimler bizlere güç vermekte ve sizlerin taleplerini karşılamak için sürekli çalışmaktayız. Mart ayı içerisinde de Su Ayak İzi eğitimi düzenleyeceğimizi şimdiden duyurmak isteriz (Detaylar ayrıca bildirilecektir).
Eğitim detayları aşağıdaki gibidir.
Eğitim Konusu: ISO 14064:2018 Kurumsal Karbon Ayak İzi Eğitimi
Tarih: 5-6 Şubat 2022 (2 tam gün)
Saat: 10.00-17.00 arası
Lokasyon: Microsoft Teams üzerinden tamamen online
Eğitim Ücreti: 450 TL
Belge: Eğitimi tamamlayanlara "Katılım Belgesi" düzenlenecektir.
Eğitim İçeriği aşağıdaki gibi olacaktır.
Kayıt linki:

Hem mesleğimiz hemde Ülkemiz gündeminin ön sıralarında Karbon konusu yer almaktadır. İnternette yer alan bilgi kirliliğinin önüne geçmek ve Türkiye'nin karbon denetimleri konusunda öncü firmalarından sağlıklı bir rehberlik almak adına CMNet ve QSI işbirliğiyle online ISO 14064:2018 Kurumsal Karbon Ayak İzi eğitimi düzenlenecektir. Daha önce düzenlenen iki eğitimden aldığımız geri bildirimler bizlere güç vermekte ve sizlerin taleplerini karşılamak için sürekli çalışmaktayız. Mart ayı içerisinde de Su Ayak İzi eğitimi düzenleyeceğimizi şimdiden duyurmak isteriz (Detaylar ayrıca bildirilecektir).
Eğitim detayları aşağıdaki gibidir.
Eğitim Konusu: ISO 14064:2018 Kurumsal Karbon Ayak İzi Eğitimi
Tarih: 5-6 Şubat 2022 (2 tam gün)
Saat: 10.00-17.00 arası
Lokasyon: Microsoft Teams üzerinden tamamen online
Eğitim Ücreti: 450 TL
Belge: Eğitimi tamamlayanlara "Katılım Belgesi" düzenlenecektir.
Eğitim İçeriği aşağıdaki gibi olacaktır.
- AB İklim kanunu yayınlanma süreci ve hedefi
- İklim kanununun ekonomik ve diğer etkileri
- Mutabakatın Türk şirketleri üzerinde ki etkileri
- Türkiye için risk ve fırsatlar
- Sınırda karbon düzenlemesi
- ISO 14064:2018 Kurumsal Karbon Ayak İzi Genel Bilgilendirme
- ISO 14064 Karbon Ayak İzi Hesaplama
- Karbon Ayak İzi ve ISO 50001 ilişkisi
Kayıt linki: