Eğitim Çmnet eğitimler serisi -4 / 14064:2018 kurumsal karbon ayak i̇zi eğitimi 23-24 temmuz

Üyeler Görebilir
Merhaba,

İçerikte Fit For 55 ve CBAM Uygulaması geçiş sürecinden de bahsedilecek mi acaba ?

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Kayıt linki ve afiş eklenmiştir. Eğitim 23-24 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleşecektir. İlgililerine duyurulur.

Üyeler Görebilir
Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
Merhabalar Fatih Bey,

Bu eğitim için yatırılacak "650 TL + KDV (767 TL KDV DAHIL)" miktar, hangi hesap numarasına ve en son ne zamana kadar yatırılması gerekiyor ?, Selamlar.

Üyeler Görebilir
Kayıt formunu güncelledim ödeme bilgisiyle. Eğitime son 1 haftaya kadar ödeme yaparsanız yerinde olacaktır.

Üyeler Görebilir
Merhabalar, yönetim sistemleri ile ilgili bir eğitim alındığında, eğitimi veren kuruluşun TÜRKAK'dan onaylı olması gerekir mi? Verilen sertfikilar uluslararası geçerli mi?

Üyeler Görebilir
Görkem ÖZÇELİKAkreditasyon yapan birçok kurum vardır. Türkak sadece bunlardan birisidir. Tüm akreditasyon kurumları Uluslararası Akreditasyon Forumu isimli bir organizasyona tabidir. Bu ulusal akreditasyon kurumları, ülke içinde kuruluşları sahip oldukları kapsam doğrultusunda akredite eder. Burada belirtilen akreditasyon kurumlarından herhangi birinden alınan belgeler geçerlidir ve uluslararası tanınırlığı vardır. İllede Türkak onaylı olacak diye bir kural yok anlayacağınız. Hatta İç Denetçi belgesine kadar akredite olması bile gerekmez, sınavlı bir eğitim tamamlarsanız şirket içinde sistem kurabilir ve kendi sisteminizi denetleyebilirsiniz. Akreditasyon gerekliliği baş denetçi belgesinde doğar çünkü birçok kişi baş denetçilikten dolayı para kazanmak ister. Denetim işi almak içinde akreditasyon kurumları bu gerekliliği arar.

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Üstteki linke bakarsanız Türkak 4. sayfada yer almaktadır.