Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EğitimÇmnet eğitimler serisi -4 / 14064:2018 kurumsal karbon ayak i̇zi eğitimi 23-24 temmuz
zaim zenginÇok yakın zamanda kayıt formu oluşturacağız. Eğitim tarihini öne almak için çalışıyoruz. Başarabilirsek bu hafta içerisinde kayıt formunu paylaşmış oluruz.
yasarcan aslanKesinlikle haklısınız, fakat diğer eğitimleri incelerseniz bu içerikte ki bir eğitimi gerçekten piyasanın altında verdirdiğimizi göreceksiniz.
Olgaç SürmelihindiYeterli talep gelirse neden olmasın Olgaç. Bir öncekine katılmadın mı sen? Bundan sonra başka bir eğitim var kafamızda şuan onu çalışıyor firma. Daha önce vermediğimiz bir eğitim bu nedenle buna odaklandık. Ama sonraki eğitim su ayak izi olabilir tabi.
Fatih ÖzcanAbi, bazı sebeplerden dolayı katılamadım. Ama bu eğitimde olursa katılacağım. Genel Merkez bu eğitimleri hem pahalı yapıyor hem de şartları zorlaştırıyor maalesef.
Bu eğitim için yatırılacak "650 TL + KDV (767 TL KDV DAHIL)" miktar, hangi hesap numarasına ve en son ne zamana kadar yatırılması gerekiyor ?, Selamlar.
Fikret ŞanEğitime katılmak isteyen üyelerimiz formu doldurup, [email protected] adresine eğitime katılacak kişinin isim soy isim ve firma bilgilerini (varsa) göndermesi gerekmektedir. Firma tarafından fatura kesilecek ve fatura üzerinde belirtilen IBAN hesabına ödeme yapılması istenecektir.
Merhabalar, yönetim sistemleri ile ilgili bir eğitim alındığında, eğitimi veren kuruluşun TÜRKAK'dan onaylı olması gerekir mi? Verilen sertfikilar uluslararası geçerli mi?
Görkem ÖZÇELİKAkreditasyon yapan birçok kurum vardır. Türkak sadece bunlardan birisidir. Tüm akreditasyon kurumları Uluslararası Akreditasyon Forumu isimli bir organizasyona tabidir. Bu ulusal akreditasyon kurumları, ülke içinde kuruluşları sahip oldukları kapsam doğrultusunda akredite eder. Burada belirtilen akreditasyon kurumlarından herhangi birinden alınan belgeler geçerlidir ve uluslararası tanınırlığı vardır. İllede Türkak onaylı olacak diye bir kural yok anlayacağınız. Hatta İç Denetçi belgesine kadar akredite olması bile gerekmez, sınavlı bir eğitim tamamlarsanız şirket içinde sistem kurabilir ve kendi sisteminizi denetleyebilirsiniz. Akreditasyon gerekliliği baş denetçi belgesinde doğar çünkü birçok kişi baş denetçilikten dolayı para kazanmak ister. Denetim işi almak içinde akreditasyon kurumları bu gerekliliği arar.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.