Üyeler Görebilir
Arkadaşlar bence çok eğlenceli bir başlık olabilir bu. Hepimiz bence hatırlanacak, paylaşılabilecek bir çok ilginç olay yaşamışızdır.
Aklıma kendi yaşadıklarımdan bir tanesi geldiği için açtım bu konuyu. Ben başlatayım siz devamını getirin
Son sınıf olduğum dönem. Evde 3 arkadaş kalıyoruz. İkimiz sınıf arkadaşıyız diğer arkadaş ise 2 devre genç. Gece saat 3 gibi miydi neydi sanırım. Benim devre arkadaş bir arkadaşın yanına gidecekti. Aşağıya indi sonra geri çıktı. Ön tarafta bir takım adamlar, tartışma var diye. Ben de o sıra lâvaboya girdim. 5 dk sonra zil çaldı bizim. Bunlar kapıda konuşuyorlar birileriyle. Sesler yükselmeye başladı. Ben de olay mı var diye aceleyle çıktım kapıya gittim. Baktım kapıda 2 adam. Birisi alkol almış, diğeri ise nispeten sakin duruyor. Birisini arıyorlarmış, senin adın ne diye sordu beni görünce. Bizim alt devre direkt benim admı soyadımı, hatta göbek adımı verdi
Adam işte biz emniyetteniz ayağına yatıyor. Aradıkları kişiyi sordu, yok dedim burada öyle birisi. Apartmanda da var mıdır bilmem dedim. Adam sen benim polis olduğuma inanmadın galiba dedi, cüzdanı çıkatmaya kalktı. Kimlik gösterecek. O sırada da bıçak gördüm belde. Sanırım bir olay vardı ama çok fazla bilmiyorum, zaten bir çok dairenin kapısını çalmışlar. Kapıcı geldi adamları götürdü bir yere ya sonra noldu bilmiyorum.
Ha bir de saat daha akşam 10 da yan taraftaki iddaa bayininin camı çerçeveyi indirerek soymaya kalkan bir adam vardı
Onu hatırladım. Bu saatte soygun olmaz dedik, tadilattır dedik. Meğer adam göstere göstere bayiye girmiş. İşin ilginç tarafı ise polis geldi, içeriye gaz bombası attı. Maske getirmemişler herhâlde. Ne adam dışarı çıkıyor, ne polis içeri girebiliyor
Bir süre polis dışarıdan bağırdı çık diye de en sonunda aldılar adamı.
Aklıma kendi yaşadıklarımdan bir tanesi geldiği için açtım bu konuyu. Ben başlatayım siz devamını getirin

Son sınıf olduğum dönem. Evde 3 arkadaş kalıyoruz. İkimiz sınıf arkadaşıyız diğer arkadaş ise 2 devre genç. Gece saat 3 gibi miydi neydi sanırım. Benim devre arkadaş bir arkadaşın yanına gidecekti. Aşağıya indi sonra geri çıktı. Ön tarafta bir takım adamlar, tartışma var diye. Ben de o sıra lâvaboya girdim. 5 dk sonra zil çaldı bizim. Bunlar kapıda konuşuyorlar birileriyle. Sesler yükselmeye başladı. Ben de olay mı var diye aceleyle çıktım kapıya gittim. Baktım kapıda 2 adam. Birisi alkol almış, diğeri ise nispeten sakin duruyor. Birisini arıyorlarmış, senin adın ne diye sordu beni görünce. Bizim alt devre direkt benim admı soyadımı, hatta göbek adımı verdi

Ha bir de saat daha akşam 10 da yan taraftaki iddaa bayininin camı çerçeveyi indirerek soymaya kalkan bir adam vardı