Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar herhangi bir yeterlilik belgesine sahip olmadan iş sağlığı ve güvenliği ölçümleri yapılabilir mi? Bakanlık bu konu ile ilgili herhangi bir akreditasyon belgesi istiyor mu?
değerli arkadaşım ölçümleri sen kendinde yapabilirsin mesela uygun bir toz ölçümü için elinde cihaz varsa bunu cok pratıkte ölçersin. ama bakanlık akredite olmuş bı kurumdan olan ölçümlere daha önemli bakıo yani ona güvenio. bunun için bildiğim kadarıyla bi akreditasyon şartı aranmıo ama yinede akredite olmuş firmalara yaptırmanda fayda var güvenilirlik açısından denetime gelen müfettişler genelde türkakın amblemini görünce daha bi olumlu yaklaşıyolar. ben ortam toz ölçümünü kendim yaptım bir de akredite olan firmaya termal konfor ölçümleriyle beraber yaptırdım ama müfettiş benım sonuçları pek umursamadı.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.