Üyeler Görebilir
Konu Sahibi
Sayın Meslektaşlarımız,
Su ayak izi hem mesleğimiz hemde ülkemiz gündeminin ön sıralarında yer alan konulardan birisidir. İnternette yer alan bilgi kirliliğinin önüne geçmek ve ülkemizde ki firmaların ISO 14046 Su ayak izi standardına uyumu sürecinde firmalarınıza rehberlik edebilecek bilgiyi kazandırmak adına CMNet ve QSI işbirliğiyle online ISO 14046:2014 Kurumsal Su Ayak İzi Temel Eğitimi düzenlenecektir. Daha önce düzenlenen eğitimlerden aldığımız geri bildirimler bizlere güç vermekte ve sizlerin taleplerini karşılamak için sürekli çalışmaktayız.
Sizlerden talep geldikçe bu eğitimleri en ekonomik ve en uygun yöntemle sizlere ulaştıracağımızdan şüpheniz olmasın.
Eğitim detayları aşağıdaki gibidir.
Eğitim Konusu: ISO 14046:2012 Kurumsal Su Ayak İzi Temel Eğitimi
Tarih: 5 Mart 2022 (1 tam gün)
Saat: 10.00-17.00 arası
Lokasyon: Microsoft Teams üzerinden tamamen online
Eğitim Ücreti: 400 TL (KDV Dahil)
Belge: Eğitimi tamamlayanlara "Katılım Belgesi" düzenlenecektir.
Eğitim İçeriği aşağıdaki gibi olacaktır.
Eğitim kaydı için aşağıdaki adımlar izlenecektir;

Su ayak izi hem mesleğimiz hemde ülkemiz gündeminin ön sıralarında yer alan konulardan birisidir. İnternette yer alan bilgi kirliliğinin önüne geçmek ve ülkemizde ki firmaların ISO 14046 Su ayak izi standardına uyumu sürecinde firmalarınıza rehberlik edebilecek bilgiyi kazandırmak adına CMNet ve QSI işbirliğiyle online ISO 14046:2014 Kurumsal Su Ayak İzi Temel Eğitimi düzenlenecektir. Daha önce düzenlenen eğitimlerden aldığımız geri bildirimler bizlere güç vermekte ve sizlerin taleplerini karşılamak için sürekli çalışmaktayız.
Sizlerden talep geldikçe bu eğitimleri en ekonomik ve en uygun yöntemle sizlere ulaştıracağımızdan şüpheniz olmasın.
Eğitim detayları aşağıdaki gibidir.
Eğitim Konusu: ISO 14046:2012 Kurumsal Su Ayak İzi Temel Eğitimi
Tarih: 5 Mart 2022 (1 tam gün)
Saat: 10.00-17.00 arası
Lokasyon: Microsoft Teams üzerinden tamamen online
Eğitim Ücreti: 400 TL (KDV Dahil)
Belge: Eğitimi tamamlayanlara "Katılım Belgesi" düzenlenecektir.
Eğitim İçeriği aşağıdaki gibi olacaktır.
- Gelecekte su kullanımınıza yönelecek riskleri değerlendirme ve önlem alma konusunda planlar yapma
- Su kullanımınızın çevresel etkilerini düşürme yöntemlerini belirleme
- Kurum düzeylerinde performansı arttırma
- İyi uygulama paylaşımları
- Müşterilerin çevre sorumluluğuna yönelik beklentilerini karşılama
- Standart maddelerinin anlatılması, hesaplama örneği ve şirket içi uygulamalar
Eğitim kaydı için aşağıdaki adımlar izlenecektir;
- Linki verilen formun doldurulması gerekmektedir. Ön Kayıt linki:
- [email protected] adresine firma veya şahsi bilgilerinizi içeren mail atınız.
- QSI firması tarafından kesilen faturanın ödemesini gerçekleştiriniz.
- Ödeme sonrası ücretin alındığına dair bilgilendirileceksiniz.
- Eğitim öncesinde kayıt yaptırdığınız mail adresine katılım linki gönderilecektir.

Son düzenleme: