Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Çevrenin Korunması Yönünden Kontrol Altında Tutulan Atıkların İthalat Denetimi Tebliği" kapsamında ithalatı yasak olan atıklar bulunmaktadır. Bu atıklar içerisinde atık kablolar bulunmaktadır. Tebliği incelemenizde fayda var.
Olgaç SürmelihindiÇok teşekkür ederim, aslında incelemiştim. bahsetmiş olduğunuz eki de gördüm. Atladığım bir yer var mı diye sizin tecrübelerinize başvurmak istedim. Sanırım yokmuş. o zaman böyle bir tesis sadece yurtiçinden atık kablo alıp geri dönüştürebiliyor.
Estağfurullah üstad. Mevzuatları incelemenin faydası bazen gözden kaçan durumlar olabiliyor. Bundan dolayı incelenmesinde fayda var. Biliyorsunuz atık kabloları geri kazanım firmalarının alması gerekir ve yurt içinden atık kablo alabilirsiniz. Yurt dışından atık alabilmek için mevzuatta izin verilebilen atıkları geri kazanım lisansı ile alabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim, aslında incelemiştim. bahsetmiş olduğunuz eki de gördüm. Atladığım bir yer var mı diye sizin tecrübelerinize başvurmak istedim. Sanırım yokmuş. o zaman böyle bir tesis sadece yurtiçinden atık kablo alıp geri dönüştürebiliyor.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.