Etkinlik 21 Eylül 2019 CMNET Eskişehir Buluşması...

Üyeler Görebilir
Merhaba Arkadaşlar,

İzmit, Çorlu, Adana,Ankara,Bursa,Gaziantep ve İzmir buluşmalarından sonra Eskişehir'de çevre mühendisleri buluşması olacaktır. Buluşmamız 21.09.2019 tarihinde saat 16.00'da gerçekleşecektir. Buluşmayı @Ece Özcan arkadaşımız organize etmektedir. Siz değerli meslektaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız. Gelmek isteyenler isimlerini bana yazdırabilirler.

Not: Ece Özcan arkadaşımız mekan için yer bakmaktadır ve belli olunca buradan paylaşılacaktır.

Yönetici tarafından son düzenlenen:
Üyeler Görebilir
Arkadaşlar Merhaba,

Eskişehir buluşması Passage Cafe mekanında yapılacaktır. Siz değerli meslektaşlarımızın katılımından mutluluk duyarız. Katılmak isteyen arkadaşlarımız isimlerini bana yazdırabilirler. :)

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Üyeler Görebilir
Etkinlik tarihi süper olmuş :) Let's Do It ile aynı gün. Ben katılamayacağım ama Eskişehir'de olan arkadaşlar belki düşünebilir.

1567402440458.png

Ekli dosyalar

• 1567402406287.png
    1567402406287.png
    166 KB · Görüntüleme: 16
Üyeler Görebilir
Büşra merhaba, buluşmayı düzenleyen Ece Hanım bu kapsamda birşeyler yapacak. 21 eylülde yaparsak çok güzel olur dediğin gibi.?

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhaba, Eskişehir buluşmasına son 2 gün kaldı. :) Herkesi bekleriz. Kapımız açık :)

Üyeler Görebilir
Olgaç Bey merhaba,ben cumartesi çalışıyorum da buluşma saat kaçta gerçekleşecek acaba ?

Üyeler Görebilir
Elif Hanım Merhaba, saat 16.00'da başlayacak ve akşam tahmini saat 22.00'a kadar sürer. Gelmenizden memnuniyet duyarız. :)