Etkinlik 30 Haziran CMNet Bursa Buluşması

Üyeler Görebilir
Merhaba Sevgili Meslektaşlarım ,

CMNET Ailesi giderek büyüyor , buluşuyor , kaynaşıyor . Güzel Bursamız ' da buluşup , tanışmak , sohbet etmek , bilgi paylaşımında bulunmak hepimize iyi gelecektir diye düşündüm :)

30 Haziran Pazar günü Bursa ' nın merkezinde Mahfel Cafe ' de saat 14.00 ' da buluşuyoruz.
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
Ulaşım için

Özellikle merkezi bir yer seçtim , ulaşımı kolay olsun , sonrasında tarihi yakın yerleri (Tophane , Yeşil vs. ) gezmek isteyenler de gezebilsin , acıkınca da meşhur

İskender Kebap veya Pideli Köfte yemek isteyenler yiyebilsin diye :D Bu nedenle her ilden katılım bekliyoruz.

Katılım sağlayacaklar en geç 25 Haziran ' a kadar buradan dönüş yaparsa , rezervazsyon yapabilirim .

Whatsapp grubumuza yandaki bağlantıdan katılabilirsiniz .

Kalın sağlıcakla :)

---

Edit: Etkinlik videosu eklendi :)

Yönetici tarafından son düzenlenen:
Üyeler Görebilir
Cumartesi çalışanlar var evet , o sebeple Pazar daha uygun diye o günü belirledik ama günler uzunnn dönersiniz bir şekilde :)

Üyeler Görebilir
Gülincim, canım benim çok güzel düşünmüşsün :) Bursa'da olursam eğer tabi ki de katılacağım. Sen düzenlersin de biz dahil olmaz mıyız, cancağızım?

Üyeler Görebilir
Canımm benim mutlaka bekliyorum İslamoğlu ekibini topla gel ?

Üyeler Görebilir
Aracı bırakıp trene atlayıp gelin :) , Toplu taşıma ile gelenler için kolay bir yer olsun istedim yoksa mekan çok :D , yada mahfelin hemen yanındaki otopark sizi bekliyor olacak :)