Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben de onu sordum zaten nasıl yardımcı olabiliriz? şehir ya da tesis neden bu kadar önemli? ziyaret mi edeceksiniz? yoksa proje kısmını mı öğrenmek istiyorsunuz? yoksa okulda bir ödev konusu mu? konuyu açarsanız daha iyi olur
Dikdörtgen şekilli ön çökeltme olarak çalışan bir çok tesis var, atık alanında çalışmadığım için yer olarak çok fazla örnek veremem ama Adapazarı atıksu arıtma tesisi bunlardan biri. Ayrıca forum içinde bu konu hakkında küçük birde program var belki işinize yarayabilir.
Tuzla biyolojik ve ileri biyolojik atıksu arıtma tesisinde dikdörtgen planlı ön çöktürme havuzları kullanılıyor. Bende burada çalışıyorum. yarımdı olabilirim.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.