Ahşap palet parçaları alan firmalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gülay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üyeler Görebilir
Kocaeli İli, Dilovası İlçesinde 40 ton civarı ahşap palet parçalarını (sağlam değildir ve tamir edilemez) alabilecek, talaş imalatı vs. işlerde kullanabilecek firma varsa bana dönüş yapabilirler mi?
Herkese iyi çalışmalar...

Üyeler Görebilir
gülay hanım kayseri bölgedeyim şu an için beklemede.daha önce tamir olabilen paletleri verdiğimiz yerler vardı ancak şu an elimde olanlar tamir olamadığından dolayı bekliyorum . 15-20 ton civarında da bizde var :(

Üyeler Görebilir
Tamir olamayan paletleri ne yazık ki alacak firma çok zor bulursunuz. Hatta bulamazsınız. Atıklarını aldığımız firmalar genelde bu tarz atıklarını firma bünyesindeki çalışanlarına yakacak olarak kullanmaları için ya satıyorlardı yada yardım amaçlı veriyorlardı. Bence sizde böyle bir uygulama yapabilirsiniz.

Üyeler Görebilir
@Gülfem Polat

Hepsini tabiki aynı anda elinizden çıkaramazsınız.Birkaç firma birden bulun seri şekilde elinizden çıkarın denildi o_O birini bulduk kaçı kaldı :ssrtcbya: GDT ye vermek zorundasın demediler şükür ben de teşekkür ettim :)

Üyeler Görebilir
Malesef bu tarz atıklar dediğiniz gibi yaz ayında da olduğumuz için yüksekçe yangın riski taşır. Umarım bir yol bulunur.Kolay gelsin size.

Üyeler Görebilir
Merhaba,

Şu an çok yüksek adetlerde parçalanmış tahta paletlerimiz bulunmaktadır. Bunları değerlendirebileceğimiz firmaların iletişim bilgilerine ihtiyacım vardır. Konuyla ilgilenen arkadaşlardan acil yardımlarını talep ediyorum.

Saygılarımla...

Üyeler Görebilir
Kocaeli ilinde ahşap atıkları alan firma varsa iletişim bilgilerini paylaşır mısınız. Bende de aynı sorun var. Yığıntı halinde duruyor :(